Wydział Technologii Żywności
Zajęcia prowadzone w języku angielskim również przez wykładowców zagranicznych uczelni dla studentów Technologii Żywności i Żywienia Człowieka
Tematyka: Design of Eksperiments and Data Analysis, Nutrigenomics, New trends in food processing and preservation technology.
Planowany termin realizacji: 2019 r. – 2021 r.
AktualnościDziałania dla kadry kierowniczej URDziałania dla kadry dydaktycznej URDziałania dla pracowników administracyjnych UR związanych z absorbcją funduszy zewnętrznychDziałania dla pracownika Biura Karier URStaże zagraniczne dla pracowników dydaktycznychProgramy kształcenia w języku angielskim dla studentów Dokumenty projektowe Harmonogramy szkoleńKontaktRekrutacja Archiwum rekrutacji
Staże zagraniczne dla pracowników dydaktycznychZarządzanie projektami finansowanymi ze środków UEProgram HORYZONT 2020 wymogi i realizacjaPRINCE2 na poziomie Practitioner i FoundationSzkolenie językowe (angielski)Szkolenie Program Horyzont 2020Kierowanie zespołem w uczelniSzkolenie ,,PRINCE2 na poziomie Foundation Practitioner i Foundation”Szkolenie ,,Zarządzanie czasem i organizacja pracy"Szkolenie: ,,Efektywna komunikacja interpersonalna + asertywność"Szkolenie ,,Szkolenie w zakresie podniesienia kompetencji kadr kierowniczych i administracyjnych uczelni"Szkolenie "Sieci neuronowe""3-miesięczne staże zagraniczne""3-miesięczne staże zagraniczne""Zastosowanie statystyki i Statistica w planowaniu badań empirycznych...""Radzenie sobie ze stresem""Zastosowanie statystyki i Statistica... metoda analizy wariancji i analizy regresji”"Strategiczne zarządzanie uczelnią”"Analizy wielowymiarowe”
GaleriaRedaktor strony: mgr Agnieszka Kapczyńska-Pacześ